Direktori Kakitangan

Direktori Kakitangan

PENGURUSAN TERTINGGI

Jawatan Nama Email
Pengurus Besar Mohd Anuar Bin Abdullah Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Pengurus Pentadbiran & Sumber Manusia Muhamad Farid Bin Chik Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Pengurus Pengurusan Komersial & Perolehan Sr Nurul Akmilah Binti Md Harun Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

UNIT INTERGRITI DAN GOVERNANS

Jawatan Nama Email
Pegawai Intergriti & Governans Mohammad Raffiq Bin Md Ridzwan Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

BAHAGIAN PENGURUSAN KOMERSIAL & PEROLEHAN DAN PENGURUSAN TEKNIKAL

Jawatan Nama Email
Penolong Pengurus (Jurutera) Wan Muaazam Bin W Muhammad Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Penolong Pengurus (Juruukur Bahan) Ahmad Tarazi Bin Ab Wahab Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Pegawai Perancang Bandar Muhamad Noor Syauqi Fikri Bin Manaf Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Pembantu Teknik Kanan Nazira Binti Harith Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Penolong Pengurus Projek Muhammad Solleh Bin Haji Zaki Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Penolong Jurutera Mohd Aswan Bin Azmi Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Pembantu Teknik 2 Ahmad Mustaqim Bin Ramli Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Pembantu Teknik 2 Mohammad Nasrin Bin Mohd Yusof Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Juruteknik Kanan (Penyelia Tapak) Mohd Hafizzudin Bin Rahim Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Pembantu Am Kanan Ahmad Muzakkir Bin Mohd Nazir Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

BAHAGIAN PENTADBIRAN DAN SUMBER MANUSIA

Jawatan Nama Email
Eksekutif Kanan Sumber Manusia Norashidah Binti Abd Aziz Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Kerani Noratika Binti Md Sarif@Ismail Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Pembantu Am Ahmad Yusri Bin Ahmad Kamal Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

BAHAGIAN JUALAN DAN PEMASARAN

Jawatan Nama Email
Penolong Pengurus Pemasaran & Jualan Nur Liyana Binti Azahar Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Pembantu Eksekutif Mohd Amirul Syafiq Bin Azman Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Pembantu Eksekutif Nur Amiera Arissa Binti Mohd Zailani Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

BAHAGIAN KEWANGAN

Jawatan Nama Email
Eksekutif Kanan Kewangan Ainur Amizah Binti Alias Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Eksekutif Kanan (Operasi) Afirahimi Bin Wahab Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Pembantu Eksekutif Nurul Ainul Basyirah Binti Mohd Asri Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Kerani Tengku Nur Fadhilla Binti Tengku Sharun Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

Hubungi Kami

P-EXCELL MANAGEMENT SDN BHD

Tingkat 9, Menara PMINT,

Jalan Sultan Ismail,

20200 Kuala Terengganu,

Terengganu

No. Tel : 09-6234210/11

Faks : 09-6234212

Whatsapp : 60102627092

Email : admin[at]pexcell.com.my / p.excell[at]yahoo.com

Kod QR

 Layari Laman Web melalui Telefon Pintar

Isi Borang Permohonan Melalui Telefon Pintar

Jumlah Pelawat

074866
Hari Ini
Semalam
Minggu Ini
Minggu Lepas
Bulan Ini
Bulan Lepas
Semua
5
47
101
74248
2158
1800
74866

Hakcipta © 2023 P-EXCELL Management.
Paparan terbaik menggunakan pelayar Firefox, Google Chrome, Internet Explorer dan Safari dengan minimum resolusi 1024 x 768

Search